pannenkoek van zoete aardappel
Deze overheerlijke pannenkoek is in een mum van tijd gemaakt en smaakt heerlijk zoet
Benodigdheden;
2 zoete aardappelen
100 gr bloem
1 blikje(400 ml) kokosmelk
2 eieren
mespuntje zout
mespuntje zwarte peper
1 theelepel bakpoeder
De bereiding
Zet een pannetje met water op het vuur, ondertussen schil je de aardappels met een dunschiller en hak ze in blokjes
Als het water kookt gooi je de zoete aardappelblokjes in het kokende water en laat ze 7 minuten doorkoken.
Ondertussen meng je alle andere ingrediënten in een mengkom bijeen.
Als de 7 minuten om zijn, giet je de aardappels af en prak ze fijn met een vork.
De aardappel puree gaat bij de overige ingrediënten en met een mixer mix je er een beslag van.
Als het beslag klaar is neem je een niet te grote koekenpan en bak je de pannenkoeken bruin in echte boter.
Jammie ... smakelijk
Reactie plaatsen
Reacties